zondag 19 mei 2019

Een verantwoorde en veilige keuze


In een democratisch bestel is respect voor elkaars mening en overtuiging een fundamenteel uitgangspunt.

Mocht je dus voor volgende zondag al zeker zijn van wie je stem krijgt, dan mag je de rest van dit bericht overslaan.

Maar mocht je nog twijfelen of hoegenaamd geen idee hebben voor wie je zal stemmen, dan heb ik wel een suggestie voor jou.

Kristien Goeminne staat op de 7de plaats van de effectieve kandidaten voor de Kamerlijst van CD&V.

Kristien is al voor de tweede legislatuur op rij schepen in Kortenberg en ze heeft zich daarbij een zeer bekwaam en betrouwbaar bestuurster getoond.   Als schepen van duurzame ontwikkeling en klimaat weet ze wat de klimaatuitdaging voor onze steden en gemeenten inhoudt.  Ze volgt ook nauwgezet het luchthavendossier en is je beste garantie om de stem van de omwonenden te laten horen wanneer de uitbreidingsplannen van Zaventem in het parlement worden besproken.

Maar Kristien Goeminne is vooral een pracht van een mens.  Ze heeft een luisterend oor voor iedereen die haar om raad vraagt of een probleem signaleert.  Als christendemocraat laat ze zich niet afleiden door opgeklopte conflicten, maar zoekt ze stil en discreet oplossingen voor moeilijke problemen.

In de politiek gaat het om programma’s en lijsten, maar zeker ook om vertrouwen in mensen die het algemeen belang willen dienen.  Als dat ook jouw overtuiging is, dan is een stem voor Kristien Goeminne een verantwoorde en een veilige keuze.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten