dinsdag 10 januari 2017

Gemeentesecretaris Paul Lebrun eind dit jaar met pensioen


Na een indrukwekkende carrière, zal gemeentesecretaris Paul Lebrun eind 2017 met pensioen gaan.  Hij diende daartoe een aanvraag in die door de gemeenteraad werd goedgekeurd.

De gemeentesecretaris is niet alleen het operationele hoofd van het gemeentepersoneel, hij is ook de voorzitter van het managementteam, de secretaris van de gemeenteraad en de secretaris van het college van burgemeester en schepenen.

Voor velen is gemeentesecretaris Paul Lebrun ook een vertrouwensfiguur, die het wel en wee van het gemeentebestuur al zovele decennia persoonlijk heeft meegemaakt, dat hij alle gevoeligheden en pijnpunten in het gemeentebeleid tot in alle details kent.

Paul Lebrun startte zijn loopbaan bij de gemeente Kortenberg als medewerker van de dienst Burgerzaken.  Later werd hij diensthoofd van diezelfde dienst en vanaf 1991 oefende hij de functie van gemeentesecretaris uit.

De gemeenteraad verklaarde meteen zijn functie vacant, zodat er met de nodige zorg kan uitgekeken worden naar een waardige vervanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten